HR
EN

Dobrodošli

...u svijet mojih izložbenih lajnica!

Tko god se odluči za izlaganje psa susreće se s izborom odgovarajućeg izložbenog povodca koji u ringu koordinira i povezuje izlagača i psa. Izbor kratkog ili dugog, tanjeg ili debljeg povodca, s davilicom ili venecijankom omogućit će vam da svog psa prikažete onako kako vam najbolje odgovara, ističući njegove prednosti i kvalitete. Pritom se morate osjećati dobro!

Prve lajnice počela sam raditi imajući na umu potrebe moje pasmine - staroengleski ovčar, budući da na tržištu nisam mogla naći ništa što bi bilo dovoljno čvrsto, kratko, a ujedno i lijepo. Najveći doprinos mojim prvim pokušajima dala je baka, koja mi je otkrila poseban način pletenja prstima - upravo to što mi je trebalo. Ohrabrena oduševljenjem prijateljica, odlučila sam kreirati i za ostale pasmine.

Sve su lajnice napravljene od satenskih niti, i staklenih ili plastičnih perlica. U neke modele uplićem srebrnu ili zlatnu nit kako bi dodatno zasvjetlucale. Karabine prilagođavam pasmini. Duljine se mogu prilagoditi vašim potrebama.

Uživam u njihovoj izradi i nadam se da će budućim modelima donijeti puno uspjeha na "modnim pistama".